2022-02-13 07:52:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy banális félreértés okozhat ma zavart érzelmi életedben

Napi horoszkóp február 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint magánéletedben kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagaid. De ez a pozitívum csak akkor fog megtörténni veled, ha nem mondtál le magadban végleg róla. A reményt nem szabad sohase feladni, merj álmodni róla!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars és a Vénusz együttállása nagyon szép napot jelez neked. Add meg ma a módját mindennek: a reggelinek, a lassú készülődésnek, a főzőcskézésnek, és egy nagy kirándulás is igazán sok örömet tartogatna. Próbáld csak ki!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Legyen ma valamiben adakozó! Ha csak egy üveg saját befőzésű lekvárt adsz is, vagy kedves szavakat, ölelést, már azzal is tettél valamit ez ügyben. És habár jótett helyébe nem illik jót várni, az áldás most nem fog elmaradni.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Már sokkal nagyobb problémákat is megoldottál az életben, mint ami a mai napon felmerül benned. Ha kívülről érkezőnek is látnád a bajt, az akkor is elsősorban a te lelkedben gyökerezik. Ha erre ráébredsz, az már fél megoldás.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy hirtelen ötletből kiindulva ma valami egészen új vállalkozásba, vagy foglalatosságba kezdhetsz. Ne akarj azonban rögtön meggazdagodni belőle, először inkább élvezd és mélyüljön el benne. A többi majd csak úgy adódik.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy banális félreértés okozhat ma zavart érzelmi életedben. Mielőtt túlságosan elkeserednél, keress vigaszt párodnál. Ha ő nem, valamelyik barátod, testvér, családtag biztosan segíthet, és együtt hamar megoldotok mindent.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rád nem jellemző módon ma egy kissé önzőn viselkedhetsz. Ezt talán egyesek a szemedre is vetik. Pedig most kivételesen jogos az önzésed: valamire igen nagy szükséged van. Szerezd meg magadnak!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és a Vénusz együttállása nagyon felkorbácsolja a szenvedélyt a kapcsolatodban. Ami jó is lehetne, ha egyébként valami ellaposodott viszonyban élnél, ám ez korántsincs így, egy Skorpió mellett ez lehetetlen is. Így viszont sok is lehet a jóból egyszerre!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatodban viharfelhőssé vált az ég. Ne keseredj el: minden probléma csak esély a továbblépésre. A harmónia küzdelemben teremtődik meg. Elsősorban önmagad felett kell győzelmet aratnia.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars Vénusz együttállása miatt igazán harmonikusan éled meg mindenfajta kapcsolatodat. Ha van valaki, akihez vonzódsz, szedd össze a bátorságodat, és kezdeményezz. Most biztosan nem fog az illető elutasítani!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyasmit kell hallanod ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleidet. Tanuld meg megvédeni magad: nem vehetsz a nyakadba minden terhet, és felelősséget sem vállalhatsz mindenért.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nem tudsz szabadulni a munkahelyi gondoktól, hiába van itt a hétvége. Pedig családi programra készülsz, ideje lenne kiereszteni a gőzt. Ehhez azonban a mai napon túl kell szárnyalnod önmagad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: